Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia z siedzibą w Krakowie zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty na napisanie skryptu i odpowiadających im prezentacji multimedialnych lub materiałów e-learingowych dla studentów studiów II stopnia „Ekologiczna żywność i dietetyka”. Szczegółowe dane w odpowiednich załącznikach pod zapytaniem.
Tematyka skryptów:
- Biologiczne zanieczyszczenia płodów rolnych
- Chemiczne zanieczyszczenia płodów rolnych
- Dietetyka sportowa – zastosowanie niekonwencjonalnych modeli żywienia w sporcie
- Nanotechnologia żywności
- Podstawy patofizjologii w dietetyce
- System kontroli jakości i znakowania towarów
- Tajemnice ziół – zastosowanie w żywności, żywieniu i dietetyce
- Naturalne metody wzmacniania zdrowia
- Żywienie niemowląt
- Żywność ekologiczna
- Żywienie w wybranych chorobach metabolicznych
- Wybrane zagadnienia z ekologii i ochrony przyrody
- Zarys toksykologii żywności
Opis sposobu przygotowania oferty
Oferty należy przesłać do dnia 05 maj 2015 roku do godz. 10.00
pod adres e-mail: sekretariat@kwspz.pl
lub złożyć w siedzibie Zamawiającego:
Sekretariat, al. A. Grottgera 1/5, 30-035 Kraków.
Oferta winna zawierać:
- życiorys (CV) w programie Europass (z opisanym doświadczeniem zawodowym i dorobkiem naukowym);
- oferta cenowa brutto w zł wraz z określeniem warunków płatności, terminu wykonania oraz skróconego zakresu tematycznego skryptu
- oświadczenie, że kandydat:
- nie był skazany prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
- posiada pełną zdolność do czynności prawnych oraz korzysta w pełni z praw publicznych,
- wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych ( tekst jednolity Dz. U. z 2002 roku Nr 101, poz. 926 ze zm.)
Termin związania ofertą – 7 dni od złożenia oferty.
Aplikacje, które wpłyną do KWSPZ po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane. Informacja o wyniku naboru będzie umieszczana na stronie internetowej www.ecofood.kwspz.pl
Dodatkowe informacje
Dodatkowe informacje można uzyskać pod numerem
tel./fax +48 12 631 54 40 – Anita Raj.